Pintura  Mural  al  camp  de  Tarragona

>> gasicpainter creadors d'avantguarda!

     Especialitat en pintura mural i decoracions artístiques com el graffiti. El talent d'artista rau en el bagatge del graffiti i "Street Art" des de finals dels 90's. Generalment autodidacta, però també titulat a l'Escola d'Art i Disseny de Tarragona com a tècnic superior en Arts plàstiques i disseny en la modalitat d'il·lustració i en gràfica publicitària. Aquests constitueixen els pilars fonamentals que mostren la rica i internacional formació professional, i són la base per a la realització de magnífics treballs, que incorporen barreja d'ambients i emocions adequades al gust per a cada tipus d'espai. 

    Artista plàstic, decorador i dissenyador qualificat, orgullós de poder oferir solucions personalitzades als vostres projectes residencial, comercial o culturals, i ideal per a tots aquells que busquen crear hàbitats que s'ajustin a les seves necessitats de funcionalitat, d'actitud, de valors, d'estil... i  de pressupost!

 
    El convidem a conèixer el nostre lloc web. Trobareu tota la informació sobre els nostres serveis i ofertes. Si ho desitja, no dubti en  co ntactar  per obtenir més informació. 
 

 

>> gasicpainter creadores de vanguardia!

     Con la especialidad en pintura mural y decoraciones artísticas como el graffiti. La formación de nuestro talento de artista yace en la Escuela de Arte y Diseño de Tarragona como técnico superior en Artes plasticas y diseño en la modalidad de Il·lustración y grafica publicitária, como en fotografía y el bagaje por la europa central como artistas de graffiti, constituyen los pilares fundamentales de nuestro estilo, que muestra la rica e internacional formación profesional, y que son la base para la realización de magníficos trabajos, que incorporan mezcla de ambientes y emociones adecuadas y al gusto para cada tipo de espacio.

    Artista plástico, decorador y diseñador, que está altamente cualificado y orgulloso de poder ofrecer soluciones personalizadas a sus proyectos de diseño residencial y comercial, ideal para todos aquellos que buscan crear habitats que se ajusten a sus necesidades de funcionalidad, belleza, estilo y presupuesto.

    Le invitamos a conocer nuestro sitio web. Encontrará toda la información sobre nuestros servicios y ofertas. Si lo desea, no dude en  contactarnos para obtener más información. 

 

Segueix-nos el dia a dia a instagram >>  @gasicpainter