gasicpainter decoracions 

A gasicpainter som dissenyadors d'avantguarda, amb l'especialitat en pintura mural i decoracions artístiques especials com el grafit. La formació del nostre talent d'artista rau en l'Escola d'Art i Disseny de Tarragona com a tècnic superiors en Arts plàstiques i disseny en la modalitat d'il·lustració i gràfica publicitària, com en fotografia i el bagatge per l'europa central com artistes de graffiti , constitueixen els pilars fonamentals del nostre estil, que mostra la rica i internacional formació professional, i que són la base per a la realització de magnífics treballs, que incorporen barreja d'ambients i emocions adequades i al gust per a cada tipus d'espai. 

Gasicpainter, artista plàstic, decorador i dissenyador, i altament qualificat, orgullós de poder oferir solucions personalitzades als seus projectes de disseny residencial i comercial, ideal per a tots aquells que busquen crear hàbitats que s'ajustin a les seves necessitats de funcionalitat, bellesa, estil i pressupost. 
 
El convidem a conèixer el nostre lloc web. Trobareu tota la informació sobre els nostres serveis i ofertes. Si ho desitja, no dubti en co ntactar-nos  per obtenir més informació. 

 

En gasicpainter somos diseñadores de vanguardia, con la especialidad en pintura mural y decoraciones artísticas especiales como el graffiti. La formación de nuestro talento de artista yace en la Escuela de Arte y Diseño de Tarragona como técnico superiores en Artes plasticas y diseño en la modalidad de Il·lustración y grafica publicitária, como en fotografía y el bagaje por la europa central como artistas de graffiti, constituyen los pilares fundamentales de nuestro estilo, que muestra la rica e internacional formación profesional, y que son la base para la realización de magníficos trabajos, que incorporan mezcla de ambientes y emociones adecuadas y al gusto para cada tipo de espacio.

Gasicpainter , artista plástico, decorador y diseñador, que está altamente cualificado y orgulloso de poder ofrecer soluciones personalizadas a sus proyectos de diseño residencial y comercial, ideal para todos aquellos que buscan crear habitats que se ajusten a sus necesidades de funcionalidad, belleza, estilo y presupuesto.

Le invitamos a conocer nuestro sitio web. Encontrará toda la información sobre nuestros servicios y ofertas. Si lo desea, no dude en  contactarnos  para obtener más información.